"Maikls Džeksons esot dzīvs un dzīvo Šveicē"; pēc Laura Reinika ieraksta atklājas desmitiem sazvērestību teorijas

tautaruna.lv 22.janvāris, 15:15
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Šis ieraksts ir īsta medusmaize sazvērestību teoriju piekritējiem, jo pakāpeniski atklāj gan to, ka Cojs ir dzīvs, gan to, kur dzīvo Maikls Džeksons un Elvis Preslijs.

Lauris Reiniks raksta: "Vakar kompānijas ballītē viena latviešu dziedātāja teica, ka Maikls Džeksons ir dzīvs un dzīvo Šveicē. Teicu, ka ierakstīšu tviterī, jo jāpadalās ar šo labo vēsti. Viņa neiebilda, tāpēc arī rakstu. Domājiet paši, ko darīt ar šo info. Elvis Preslijs, iespējams, dzīvo kaimiņos."

Komentētājiem azotē ir ne viena vien šāda teorija. Otto Ozols zina teikt: "Jā, netālu no Lützelflüh-Goldbach pilsētiņas Šveicē. Vietējiem tas nav liels noslēpums. Nu un kas tur tāds īpašs"

"Beigās izrādīsies, ka tā ir taisnība, un to teica Nora Bumbiere."

"Gan viņš, gan Elvis dzīvo ar D.B. Cooper kopš 1971.gadā investēto naudu, ar ko šis izlēca no nolaupītas lidmašīnas virs meža ASV."

"Taisnība, Kobeins ar Hendriksu tur ciematiņu nodibināja, daudzi uz turieni pārvācās. Vieta gan stingri noslepenota"

"Vispar ši teorija labi dzīvo ārpasaulē. Ir redzēti dažādi video fragmenti no jacksons family jahtu brīvdienām un bērniem,kuri neprot vel tik ļoti izlikties."

"Viņi varbūt dzīvo uz tās salas, kuru savā grāmatā 14.99 pieminēja Frederiks Beigbeders"

"Tā ir gan, jā! Viņš un pārejas nesen mirušas slavenības tur vnk nogaida kamēr būs nodibināta jaunlatvija un tad visi dosies uz turieni."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas