Antra Stafecka Niedra dalās pārdomās par sievietes būtību

tautaruna.lv 24.septembris 2023, 21:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
"Ko nozīmē būt sievietei? Ir tik daudz informācijas par to, kādai viņai jābūt, kā izskatīties, kā uzvesties, kā runāt, kā audzināt bērnus, kā izturēties pret vīrieti," atklāti savā profilā "Facebook" iesāk mūziķe.

NRA jūlijā jau rakstīja, ka pašmāju dziedātāja sagaidījusi meitiņu un devusies pelnītā bērna kopšanas atvaļinājumā. Kā redzams, šajā dzīves posmā, mūziķe ir uzplaukusi.

Tieši tāpēc, iespējams, savās pārdomās par sievietes lomu, 21. gadsimtā, trīs atvašu mamma labprāt dalās publiski:

Visai bieži, šīs uzspiestās, mūsdienīgās pasaules uzskatos un stereotipos, sieviete apmaldās. Kolīdz sajūtas trauslāka, tā iegrimst sevis meklējumos. Tā nu tas ir. Bet vēl interesantāk ir tad, kad sieviete ir sava veida "autsaidere", jeb tā, kura nepakļaujas stereotipiem un mīl sevi. Tādas nereti saņem nosodījumu, jo nav ieliktas konkrētā stereotipu plauktiņā. Bet atceramies, ka viņas līdz tam kaut kā, savas dzīves ceļā, ir nonākušas.
Neizpaliek arī novēlējums:
Mīļās sievietes! Novēlu jums visām būt, kļūt par šīm "autsaiderēm". Jo tad vienkārši dzīvot dzīvi ir vieglāk! Galvenais nepazaudēt sevi citu ietekmes dēļ! Iedvesma sev - esi tu pati!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas