VIDEO: Rinkēvičs Dziesmu svētkos kļuva par īstu zvaigzni

tautaruna.lv 19.jūlijs 2023, 0:30
 
Kaspars Krafts/F64
Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertā dalībniekus un apmeklētājus uzrunāja jaunais Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Tiesa gan, viņa ierašanās svētkos sacēla lielu jo lielu ažiotāžu.

Žurnālists Arnis Krauze mikroblogošanas vietnē Twitter dalījās ar video no Dziesmu svētku koncerta norises vietas.

Tajā redzams, cik liela uzmanība tiek pievērsta Rinkēvičam - cilvēki stājās rindā, lai nofotografētos ar jauno prezidentu.

"Prezidents Rinkēvičs: “Un vēlāk prese mani kritizēs, ka neesmu klausījies koncertu.” Ar jauno prezidentu gara rinda bildēties gribētāju, fotogrāfa pienākumus izcili veic prezidenta apsargi," rakstīja Krauze.

Jāpiebilst, ka jaunais prezidents aktīvi piedalījās Dziesmu svētku pasākumos. Tostarp vēstījām, ka Rinkēvičs tikās ar Dziesmu un deju svētku virsdiriģentiem, virsvadītājiem un kolektīvu vadītājiem un pateicās viņiem par ieguldījumu latviskuma stiprināšanā.

"Es gribu teikt jums visiem lielu paldies par to, ko esat darījuši un darāt, pirmkārt, lai stiprinātu un veicinātu mūsu latviskumu. Otrkārt, lai Dziesmu un deju svētku tradīcija būtu ne tikai dzīva, bet arī ļoti spēcīga," sacījis politiķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas