"Kāds kaut ko pārprata!" Reiniks saņēmis dīvainu "uzaicinājumu"

tautaruna.lv 30.janvāris 2023, 5:00
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Aizvadītās nedēļas nogalē mūziķis Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē twitter publicēja vairākus ierakstus, kurā dalījās ar informāciju par alkohola tirdzniecības noteikumiem Lietuvā. Pēc publicētā mūziķis saņēmis arī kādu visai neparastu uzaicinājumu.

"Tiem, kas vēl to nezina, Lietuvā alkoholiskos dzērienus darba dienās pārdod līdz 20.00, bet svētdienās līdz 15.00. Šis likums stājās spēkā 2018.gadā, kad politiķis Ramūnas Karbauskis pieteica karu alkohola lietošanai Lietuvā, jo nācija pārāk aktīvi baudīja šīs dziras. Legālais vecums tika pacelts no 18 uz 20, reklamēt nekur nedrīkst, arī publiskos pasākumos tirgot nedrīkst," publikācijās mikroblogošanas vietnē twitter norāda L.Reiniks.

Jau vēlāk mūziķis mikroblogošanas vietnē twitter publicējis vēl kādu ierakstu, norādot, ka atbildē uz sākotnējiem tvītiem saņēmis visai divdomīgu atbildi. "
Pēc mana iepriekšējā tvīta par Lietuvu man atnāca uzaicinājums piedalīties raidījumā "Atturies ar zvaigzni"...Kāds kaut ko ļoti pārprata. Es tikai dejoju..ar zvaigzni un baudu ar mēru," skaidro mākslinieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas