Kā stilīgi valkāt ziemas zābakus? Trīs stila ieteikumi

Publicitātes materiāls 30.janvāris 2023, 6:20
 
Publicitātes foto
Ziemā zābaki ne vienmēr ir pats stilīgākais aksesuārs. Dažreiz laikapstākļi mums liek izvēlēties praktiskus ziemas zābakus, kas ne vienmēr nozīmē to, ka šie zābaki ir moderni un stilīgi.

Tomēr ir iespējamas dažādas kombinācijas, kas var likt pat vienkāršākajiem un nemodernākajiem zābakiem izskatīties labi un piešķirt jūsu izskatam odziņu.

Kādu apģērbu valkāt pie ziemas zābakiem?

Ziemas jeb sniega zābaki nereti ir masīvi apavi, kas var padarīt kopskatu smagnēju. Ja jūsu sniega zābaki ir ar biezām zolēm, kā arī tie ir gari zābaki, tad vislabāk pie šāda veida ziemas zābakiem ir izvēlēties legingus vai šauras bikses, kuras var ērti ievietot zābakos. Šādā veidā kopskats būs daudz labāks, nekā tad, ja izvēlēsieties platas bikses vai kleitu. Pie masīviem sniega zābakiem kleitu labāk neizvēlēties. Ja dodaties uz kādu pasākumu, kurā jāvelk kleita vai svārki, tad jāpaņem līdzi apavi, kurus vēlāk pārvilkt, lai nav jāstaigā zābakos. Ja jūsu ziemas zābaki nav masīvi un smagnēji, bet gan eleganti, tad pie šādiem zābakiem ir iespējams vilkt arī svārkus vai kleitu. Vienmēr novērtējiet kopskatu, lai pārliecinātos, ka viss koptēls izskatās harmoniski, saderīgi un labi.

Vēl viens labs veids, kā padarīt zābakus stilīgākus un iekļaut tos jūsu kopējā stilā - izvēlēties zābaku krāsai pieskaņotus aksesuārus vai apģērbus. Snovborda jakas ir lielisks ziemas apģērbs, kas labi piestāv masīviem ziemas zābakiem, taču vislabāk viss izskatīsies, ja saskaņosiet krāsas. Izvēlieties vienas krāsas dažādus toņus vai krāsas, kas lieliski kopā izskatās. Ar pareizu krāsu izvēli var panākt ļoti daudz. Košas krāsas sniega zābaki un aksesuāri lieliski izskatīsies drūmā un tumšā ziemas dienā.

Kādus ziemas zābakus izvēlēties?

Ja vēlaties izskatīties stilīgi ziemā, tad ir ieteicams izvēlēties modernus zābakus, kas būs aktuāli ilgu laiku. Mode, protams, strauji mainās, taču jaunus sniega zābakus nav nepieciešams iegādāties katru gadu, tāpēc centieties izvēlēties zābakus, kas spēs iekļauties dažādās modes tendencēs un stila aktualitātēs. Melni zābaki ir klasiska izvēle. Šādi zābaki būs modē vienmēr, ja izvēlēsieties arī klasisku zābaku modeli. Melni zābaki ir arī praktiska izvēle, ja jābrien pa sniegu vai dubļiem. Melnus zābakus būs arī vieglāk saskaņot ar pārējo apģērbu un aksesuāriem. Tomēr košāki zābaki spēj padarīt jūsu ikdienu daudz jautrāku, tāpēc nebaidieties izvēlēties arī košus zābakus, kas paspilgtinās jūsu stilu.

Publicitātes foto

Tā kā Latvijā ziemas laikapstākļi var būt visai skarbi, tad, izvēloties sniega zābakus, vienmēr apdomājiet praktisko zābaku pielietojumu. Noteikti neizvēlieties ziemas zābakus ar gludu zoli, jo šādi zābaki slīdēs. Ieteicams izvēlēties zābakus ar biezu zoli, kas pasargās kājas no slapjuma gadījumā, ja ir izkusis sniegs un daudz peļķu. Aukstām dienām vēlami zābaki ar siltu oderi, kas pasargās jūsu kājas no sala. Tā kā Latvijas ziema ir daudzveidīga, tad ieteicams iegādāties vairākus ziemas zābaku pārus, jo nav tādu zābaku, kas būtu ideāli piemēroti pilnīgi visiem laikapstākļiem. Izvēlieties ziemas zābakus slidenam laikam, slapjam un dubļainam laikam, kā arī lieliem mīnusiem.

APMAKSĀTA REKLĀMA

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas