"Viņa vajā mani." Aktieris Pīrs Brosnans vēršas tiesā pret uzmācīgu fani

tautaruna.lv 9.oktobris 2022, 15:00
 
AFP/Scanpix/Leta
Daudzi cilvēki tiecas pēc slavas, jo vēlas kļūt atpazīstami un ievēroti. Tomēr lielai slavai mēdz būt arī ēnas puses. Ne viss vienmēr ir tik skaisti, kā var šķist. Reizēm slava var izrādīties bīstama. Par to ir pārliecinājies arī aktieris Pīrss Brosnans, ziņo "Daily Mail".

Pīrss Brosnas Losandželosas tiesā iesniedzis prasību pret kādu fani par aizliegumu tuvoties.

Izrādās, kādas pielūdzējas uzmanība ir tik liela, ka tā jau apdraud aktiera un viņa ģimenes drošību.

"Viņa vajā mani un manu ģimeni," tā 55 gadus vecās fanes uzvedību raksturo aktieris.

Viņš atklāj, ka sieviete vairākkārt uzturējusies viņa Malibu rezidences tuvumā. Sieviete novietojusi automašīnu blakus viņa mājai un ilgstoši nedevusies prom.

Aktieris atzīst, ka jau divas reizes ir sazinājies ar policiju, lai risinātu šo problēmu. Tomēr likumsargi ir bijuši bezspēcīgi. Viņi nevar aizturēt sievieti par atrašanos Brosnana mājas tuvumā, jo viņa mašīnu nav novietojusi aktiera īpašumā, bet gan uz blakus esošā ceļa.

Sieviete ir arī vairākkārt centusies piekļūt pavisam tuvu aktierim, izdomājot dažādus scenārijus. "Sākotnēji viņa teica, ka meklē Diku Van Baiku, bet, kad viņa pamanīja mani un manu ģimeni, viņa nepārtraukti uzturējās mūs mājas priekšā." Pēc tam sieviete pie aktiera vērsusies ar lūgumu, lai viņš viņai iedod 1500 ASV dolārus, lai viņa varētu iegādāties jaunas riepas.

Tā, kā likumsargi nespēj risināt šo situāciju, aktieris ir vērsies tiesā, pieprasot tuvošanās aizliegumu. Tiesa, uzklausot Brosnana prasību, piešķīra sievietei aizliegumu tuvoties gan aktierim, gan viņa ģimenei, gan viņu mājvietai. Sieviete nedrīkst atrasties tuvāk par 365 metriem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:25

Jaunākās diskusijas