Aldis Gobzems devies prom no Latvijas, varētu pārdot savu māju Baltezerā

tautaruna.lv 11.marts 2022, 21:06
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Politiķis Aldis Gobzems izdzēsis visus savus ierakstus no sociālajiem tīkliem, atstājot vien vēstījumu, ka aizvedis bērnus no Latvijas uz ārzemēm, un ir gatavs izīrēt vai pārdot savu māju Baltezerā.

"Dzīve nesastāv tikai no soctīkliem. Patiesībā dzīve vispār nesastāv no tiem. Dzīvojiet! Ar pilnu krūti! Pa īstam! Tagad! Par spīti visam! Mīliet! Sabučojiet! Apkampiet! Samīļojiet! Nolieciet telefonu un dzīvojiet! Noglāstiet savus mīļos tikpat, cik glāstiet skārienjūtīgo! Dzīve ir ārpus soctīkliem! Īstā dzīve ir daudzreiz labāka! Dzīvojiet to!," ierakstā Instagram atklāj politiķis.

Instagram īsajos stāstos viņš atklāj, ka bērni nav Latvijā un tuvāko pusgadu neatgriezīsies. "Ja iedzīvosies, paliks ārzemēs pavisam," raksta A. Gobzems.

Viņš neizslēdz iespēju, ka atgriezīsies Latvijā un rudenī piedalīsies Saeimas vēlēšanās, ja izrādīšoties, ka viņa prombūtne valsti padara arvien nabadzīgāku un bezcerīgāku.

Februāra vidū Alda Gobzema veidotās partijas "Likums un kārtība" (LuK) biedru attālinātā kopsapulcē tika nolemts mainīt partijas nosaukumu uz "Katram un katrai", bet par pārdēvētās partijas priekšsēdētāju ievēlēja vienīgo pretendentu uz šo amatu - Gobzemu.

Par Gobzema kandidatūru nobalsoja 115 no 116 kopsapulces dalībniekiem. Viens dalībnieks nobalsoja "Pret". Gobzems pateicās par uzticību viņam un solīja darīt "visu iespējamo, lai cilvēki vēlētos dzīvot un atgriezties Latvijā, audzināt bērnus Latvijā".

Saeima pirms divām nedēļām pēc Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas ierosinājuma nolēma izslēgt Aldi Gobzemu par ētikas pārkāpumiem attieksmē pret policiju no sešām parlamenta sēdēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas