Krievijas dziedātāja MakSim pēc atmošanās no komas dalās ar atklātu ierakstu

tautaruna.lv 12.augusts 2021, 12:09
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ maksimartist
Krievijas dziedātāja MakSim (Marina Maksimova), kura vairākas nedēļas pavadīja komā pēc tam, kad nonāca slimnīcā ar nopietnām veselības problēmām, tagad sociālajos medijos dalījusies ar aizkustinošu ierakstu.

"Sveiki, es atkal esmu ar jums!" - ierakstu iesāk MakSim.

Viņa pateicas visiem par lielo atbalstu un tiem, kuri pārdzīvojuši viņas dēļ. Tāpat dziedātāja izsaka pateicību ārstiem no 52. slimnīcas Maskavā, kas viņu izglābuši. Dziedātāja pastāsta sīkāk arī par savu pašreizējo veselības stāvokli.

"Man ļoti palīdzēja tas, ka par mani pārdzīvoja, domāja un lūdzās, mani tas izvilka no aizsaules. Šodien mani pārved no reanimācijas uz parasto palātu. Es beidzot varu jums visiem pateikties personiski.

Kad ārsti man jautāja, cik, manuprāt, ilgi es biju komā, teicu, ka divas dienas. Es nespēju noticēt, ka pagājis vairāk nekā mēnesis. Joprojām esmu vārga, kad cenšos staigāt, sāk stipri reibt galva. Taču ceru, ka drīz būšu mājās, lai apskautu savu ģimeni," raksta MakSim.

Viņa norāda, ka kādu laiku koncertēt viņai ir aizliedzis ārsts, jo plaušas vēl atjaunojas un tās nedrīkst noslogot. Nobeigumā viņa norāda, ka ir pateicīga, ka izdzīvojusi, lai gan pagaidām elpojot ar grūtībām.

Kā vēstījām, jūnija vidū dziedātāja MakSim tika hospitalizēta uz vienu no klīnikām Maskavā, jo viņa jutās slikti. Vēlāk ārsti nolēma izraisīt mākslīgo komu un pieslēgt dziedātāju pie plaušu ventilēšanas aparāta. Augusta sākumā tika ziņots, ka dziedātāja ir pilnībā atguvusi samaņu, viņas atmiņa ir laba, māksliniece pat joko un smejas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas