Jauns rekords? Mežciemā pieķerts kāds ļoti iereibis šoferis

tautaruna.lv 12.augusts 2021, 19:29
 
F64
Kādam apreibušam šoferim brauciens beidzies pavisam banāla iemesla dēļ. Viņa nedrošo stūrēšanu pamanījis kāds policists brīvdienā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sestdien Vidzemes pārvaldes policisti saņēmuši izsaukumu no kāda sava kolēģa, kurš Mežciemā no darba brīvajā laikā bija pamanījis patiesi aizdomīgu šoferi, kurš, domājams, tikai ar grūtībām spējis saskatīt ceļu. Protams, ka kolēģi nekavējoties reaģējuši. Jau pavisam drīz - meklētais nomas auto pamanīts.

Apturot transportlīdzekli un sākot sarunu ar tā vadītāju, bija redzams, ka viņš ir stiprā reibumā, par ko liecināja arī alkoholam raksturīgā smaka. Pats šoferis atzina, ka visu dienu ir lietojis grādīgos dzērienus, tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukta Valsts policija.

Veicot alkohola pārbaudi, likumsargi konstatēja, ka viņš pie stūres sēdies 3,15 promiļu reibumā.

Kā jau ierasts šādās situācijās, “antirekordists” par šādu “veikumu” saņēmis soda protokolu. Vēlme pabraukāties viņam izmaksās četriem cipariem rakstāmu summu, turklāt vismaz piecus gadus viņš var aizmirst par legālu auto vadīšanu. Bet pēc soda izciešanas vīrietim būs iespēja vēlreiz apmeklēt auto skolu un vēlreiz būs jākārto eksāmeni, lai atgūtu tiesības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas