Kādus nosacījumus uzstāda Busulis, uzstājoties Krievijā?

tautaruna.lv 5.jūlijs 2021, 9:20
 
Vladislavs Proškins/F64
Skatuves māksliniekiem, jo īpaši dodoties ārpus dzimtenes, ir savs nosacījumu saraksts jeb raideris, kurā aprakstīti māksliniekiem nepieciešamie nsoacījumi. Mūziķa Intara Busuļa ģenerālmenedžere Una Taal Intas Mengišas materiālā "Kādus labumus bauda Krievijā" izdevumā "Kas Jauns" atklāj, kāds ir Busuļa raideris, dodoties uz Krieviju, kur, kā zināms, latviešu mākslinieks ir populārs un pieprasīts.
Kā atklāj Taal, ir pamata raideris, kas pārāk neatšķiras no tā, kas ir Latvijā, piemēram, transports no lidostas, izmitināšana, ēdiens.

Tiesa gan, interesants nosacījums raiderī ir, ka lidmašīnā mūzikas instrumenti, kas tiek ņemti līdzi, netiek nodoti bagāžā, bet tiem ir jābūt trim papildu vietām lidmašīnas salonā.

"Ar to mums ir bieži tāda ņemšanās, jo organizatori grib uz šo pozīciju ietaupīt, bet tās pieredzes pasaulē tik daudziem ir visādas - gan salauzti mūzikas intrumenti vai nenonāk galamērķī," pauž Busuļa pārstāve.

Runājot par izmitnāšanu, Taal piebilst, ka Busuļa komanda cenšas pieturēties pie viesnīcām ar četrām zvaigznēm, lai nav zemāk, jo ir gadījušies, pēc viņas teiktā, visādi brīnumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:19

Jaunākās diskusijas