Āgenskalna iedzīvotājs ierauga biedējošu ainu; izsauc policiju

tautaruna.lv 5.jūlijs 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pavisam nesen galvaspilsētas kārtības sargi saņēmuši palīgā saucienus no kāda Āgenskalna iedzīvotāja, kurš policistiem iesūtījis fotoattēlu, kurā redzama maza meitenīte, kas viena pati atradās uz daudzstāvu nama trešā stāva palodzes, vēstīja TV3 raidījums "Degpunktā".
Fotoattēls ar mazo meitenīti košajā kleitā stāvam uz palodzes bija vairāk nekā pietiekams iemesls, lai policisti, sirēnām skanot, nospiestu gāzes pedāli un, cik vien iespējams, ātri nonāktu izsaukuma vietā pie kāda piecstāvu nama Āgenskalnā.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis stāsta, ka ap to pašu laiku kāds cits iedzīvotājs par situāciju bija ziņojis dumubiedru grupā “Facebook”. Policisti redzēja, ka logā neviena vairs nav, un ilgstoši klauvējās pie attiecīgā dzīvokļa durvīm, taču neviens tās nevēra vaļā. Iekšā sarunājās bērni un rēja suņi. Policistiem kāpņutelpā izdevās satikt bērnu vecākus, kuri atgriezās mājās. Viņus policistu vizīte izbrīnījusi.

Policisti bērnu vecākiem skaidroja, ka bērns ir atradies pie atvērta loga un jautāja, cik bērnam gadu. Uzzinājuši, ka meitene ir vien 11 gadus veca un mājās bijis arī otrs, pirmskolas vecuma, bērns, policisti skaidroja, ka bērnus, kuri nav sasnieguši septiņu gadus vecumu, bez uzraudzības nedrīkst mājās atstāt vienus pašus, vienam ir jābūt vismaz 13 gadus vecam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:08

Jaunākās diskusijas