FOTO: Pēc bērna piedzimšanas Ieva Florence-Vīksne velta sirsnīgus pateicības vārdus

tautaruna.lv 17.februāris 2021, 16:12
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Aktrise Ieva Florence-Vīksne pēc Valentīna dienas atklāja, ka laidusi pasaulē bērnu. Aktrisei visu šo laiku bija izdevies veiksmīgi slēpt faktu par grūtniecību. Tagad jaunā māmiņa dalījusies ar skaistu attēlu, kurā redzama grūtniecības laikā.

Komentārā pie foto aktrise visiem veltījusi sirsnīgus pateicības vārdus.

"Lidojums, kura laikā baudījām ik katru brīdi. Klusums, miers un laiks, kas tika dots no Pasaules esošiem notikumiem. Mēs esam pateicīgi šim laikam, kad Dievs mums devis iespēju turēt savās rokās brīnumu! Vārdiem nav aprakstāma šī sajūta.

Ik katru brīdi lūkojoties Tevī - Laimes asara spoži žilbina! Mīlestība.

Esam pateicīgi ikvienam par labām domām, vārdiem Jūsu komentāriem un vēstulēm! Katru izlasījām un saņemām! Paldies! Mīļie, tas dod lielu atbalstu!"- raksta Ieva.

Jau vēstīts, ka negaidītu pārsteigumu saviem soctīklu sekotājiem atklājusi aktrise Ieva Florence-Vīksna - viņa kopā ar vīru aktieri Oskaru Vīksni pasaulē sagaidījuši savu pirmdzimto.

Iepriecinošus jaunumus aktrise atklājusi ar foto, kurā redzama ar grūtnieces vēderiņu.

"Esam pateicīgi mīlestībā par Tavu nākšanu Pasaulē šajā!" - īsi komentēja aktrise, kura pie foto arī norādījusi 14.02.2021. datumu, iniciāļus L. F-V. un zilu sirsniņu, kas licis sekotājiem minēt - vai bērniņš ir puika.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:05

Jaunākās diskusijas