Linda Mūrniece cenšas tikt pie aizliegtajām precēm

tautaruna.lv 1.janvāris 2021, 11:20
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Bijusī iekšlietu ministre un "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece-Freiberga atklāj, kā viņai veicies, cenšoties iegādāties Covid-19 laikā aizliegtās preces.

Mūrniece atklāj, ka centusies iegādāties foliju un pārtikas plēvi, kas svētku laikā var noderēt. Viņai šķiet neloģiski, ka šīs preces ir aizliegtas, bet cepamais papīrs ne.

Linda Mūrniece-Freiberga ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte, pārstāvēja partiju "Vienotība" (iepriekš "Jaunais laiks"). Lindai Mūrniecei-Freibergai ir divi bērni - Helēna un Haralds.

Jau vēstīts, ka ārkārtējās situācijas laikā veikalos varēs iegādāties tikai pārtiku, higiēnas preces, dzīvnieku barību, preses izdevumus un sabiedriskā transporta biļetes.

Preču tirdzniecības ierobežojums brīvdienās un svētku dienās attiecas arī uz ielu tirdzniecību un tirdzniecību atklātā tirgus teritorijā. Savukārt pilnībā aizliegta ir gadatirgu organizēšana.

Jāatzīmē, ka brīvdienās netiks ierobežota tirdzniecība internetā, tādējādi arī brīvdienās un svētku dienās būs atļauta preču piegāde uz mājām un pakomātiem, kā arī preču izsniegšana un saņemšana veikalos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:16

Jaunākās diskusijas