Smagi piekautais krievu aktieris Prilučnijs komentē notikušo

Lelde Veinberga 25.novembris 2020, 18:32
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pirms pāris dienām vēstījām, ka slimnīcā nonācis pazīstamais Krievijas aktieris Pāvels Prilučnijs, jo jaunais vīrietis ticis smagi piekauts.
Pāvelam esot "sejas skeleta lūzums, ielauzts galvaskauss, sasitumi". Savukārt pats aktieris policijai esot sacījis, ka viņam uzbrukts.
Tagad pēc notikušā incidenta aktieris savā Instagram profilā publicēji pāris gadus vecu bildi, kas uzņemta filmēšanas laukumā. Foto viņš redzams ar it kā sasistu seju, kas ir veiksmīgs grima mākslinieka darbs.

Prilučnijs apgalvo, ka pārcietis operāciju un tagad notiek atveseļošanās process. Aktieris cer pavisam drīz atgriezīsies "savā ierastajā dzīvē". Vīrietis no presē stāstītā par viņa atgadījumu saprotot, ka viņš ir sakāvies geju klubā, aizstāvot kādas vecmāmiņas godu, lai skandālu pārdotu TV šovam un nopelnītu pats.

"Šī versija noteikti ir daudz interesantāka par patiesību, tāpēc es ierosinu pagaidām pie tās pieturēties - vismaz visi varam pasmieties. Bet mēs patieso informāciju par notikušo nodosim tiesību aizsargājošajām iestādēm," apgalvo aktieris.

Tāpat aktieris pateicas gan mediķiem par darbu, gan viņa faniem par atbalstu.

Iepriekš vēstījām, ka Prilučnijs bija precējies ar latviešu izcelsmes aktrisi Agati Mucenieci. Abu laulībā dzimuši divi bērni, taču šogad viņu savienība tika šķirta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas