FOTO: Samoilovs, neskatoties uz pandēmiju, nosvin dēla dzimšanas dienu

tautaruna.lv 18.novembris 2020, 12:40
 
F64, Dmitrijs Suļžics
Pazīstamais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs savā Instagram profilā dalījies ar sirsnīgām fotogrāfijām, kurās tiek atzīmēta dēla Kristiana 4. dzimšanas diena.

Savā Instagram profilā volejbolists Samoilovs dalījies ar sirsnīgiem video un attēliem, kuros redzamas dēla dzimšanas dienas svinības. Māja dekorēta ar košiem baloniem, savukārt jubilāram - kaudze ar dāvanām.

Volejbolists atzīst, ka dzimšanas dienas ballītei bija citi, daudz lielāki plāni, tomēr tos nācās mainīt pasaulē valdošās pandēmijas dēļ. Samoilovs tomēr norāda, ka ir pateicīgs par katru mirkli, ko var pavadīt kopā ģimenes lokā, neskatoties uz to, ka citi radi un draugi šoreiz uz ballīti ierasties nedrīkstēja.

Kā zināms, Aleksandrs ar sievu Annu mija gredzenus 2014. gada nogalē. Viņi ir vecāki diviem bērniem.

Jau zināms, ka Samoilovs pārī ar Mārtiņu Pļaviņu kļuva par pirmajiem Latvijas volejbolistiem, kas kvalificējušies Olimpiskajām spēlēm. 2008. gada vasaras olimpiskajās spēlēs tika iegūta dalīta 9. vieta.

Kopš 2012. gada startē kopā ar Jāni Šmēdiņu. 2013. gada jūnijā publicētajā rangā viņi ierindojās 2. vietā, kas tobrīd bija Latvijas pludmales volejbolistu augstākais sasniegums. Tā paša gada augustā viņi izcīnīja sudraba medaļu Eiropas čempionātā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:41

Jaunākās diskusijas