Kivičs komentē skandolozo video ar viņa un Lienes deju; velta skarbus vārdus kritiķiem

tautaruna.lv 22.septembris 2020, 11:52
 
Oksana Džadana/F64
Soctīklos plašu uzmanību izpelnījās Andra un Lienes Kiviču video, kurā abi redzami intīmi dejojam. Kivičs sociālajā vietnē Facebook komentējis ažiotāžu ap pāra deju.

Plubicētajā video, kas uzņemts Tēva dienā, bija redzami arī intīmi kadri, piemēram, dejas laikā mūziķis satvēra Lienes pēcpusi, kā arī pilnajā video versijā paceļ viņas džemperi un ar rokām satver sievas krūtis.

Kā norāda Kivičs, ideja par video radusies spontāni. Mūziķis neslēpj, ka pirms tam gan baudīts arī nedaudz šampanieša.

"Un tad es izdomāju, ja jau Liene ir mana sieva, es arī varētu pieskarties viņas dibenam. Un es tiešām viņam pieskāros un viņu masēju. Pēc tam es emociju uzplūdā sāku masēt arī viņas krūtis, kuras nebija kailas," stāsta Kivičs.

Viņš velta skarbus vārdus tiem, kuri veltījuši kritiku video redzamajam, jo uzskata, ka tajā redzama mīlestība un prieks. Viņš velta nelabvēļiem (norādot, ka vairums ir tieši sievietes) rupjus apzīmējumus, jo nevarot citādi apzīmēt sievietes, "kurām pamata nodarbe ir citu ienīšana".

"Man ļoti simpātiski šķiet kameras priekšā glāstīt savu sievu, jo es viņu ļoti mīlu, man patīk viņas augums, un kas ir pats galvenais - jūs to neskatieties LTV1 vai TV3, jūs to skatieties Andra Kiviča taimlainā. Ko jūs tur ielīdāt, ja jums nepatīk, tas, ko jūs redzat?" izteicās Kivičs.

View this post on Instagram

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Jau vēstīts, ka Kivičs Instagram Tēva dienā publicēja video, kurā redzams ar alus glāzi vienā rokā un ar meitiņas Mias piena pudelīti otra rokā.

"Sveiciens visiem pareizajiem fāterīšiem!" video komentējis Kivičs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas