Andris Kivičs: Es pateikšu godīgi, es nespēju iejusties TikTok

tautaruna.lv 22.septembris 2020, 19:15
 
Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā dziedātājs Aivo Oskis laida klajā pirmo sava jaunā YouTube projekta ”Pabeidz dziesmu” video. Otrdien, 22. septembrī, tiek publicēts otrais, un tajā Aivo sadziedas ar mūziķi Andri Kiviču.

Kivičs Latvijā pazīstams jau teju 20 gadus, vēl pirms mūziķa karjeras profesionāli spēlējot Latvijas Basketbola līgā. 1994. gadā pat kļuvis par pasaules čempionu strītbolā.

Andris ir no tiem cilvēkiem, kuri savu viedokli pauž skaļi, viņš necieš netaisnīgas situācijas un soctīklos aktīvi diskutē gan ar saviem atbalstītājiem, gan pretiniekiem.

Viņa pēdējā laika lielākais jaunums ir "YouTube" kanāls "No Bullshit Experience ar Andri Kiviču", kurā par aktuālām tēmām tiek intervēti ne vien sabiedrībā pazīstami cilvēki, bet arī "tautas" pārstāvji.

“Pabeidz dziesmu” Kivičs ne tikai pabeidz Aivo iesāktos skaņdarbus un parāda savas izcilās latviešu dziesmu zināšanas, bet arī atklāj, kādas pārdomas viņu pārņem, atrodoties dušā, kā arī to, kāpēc nespēj iejusties populārajā platformā “TikTok” un nekad nestrādās ar dzelteno presi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:20

Jaunākās diskusijas