Ramona Petraviča atbild tiem, kas kritizē viņas apģērba izvēli

Viktorija Gabrjuna 3.septembris 2020, 9:20
 
Romāns Kokšarovs/F64
Labklājības ministre Ramona Petraviča Lolitas Lūses materiālā "Nevajag sevi novērtēt par zemu" izdevumā "Ieva" uzsver, ka ministra amats ļoti ierobežo - ne tikai to, ko viņa vēlas teikt, bet arī ģērbšanos.

Kā zināms, Petraviča ne reizi vien tikusi kritizēta par ministres amatam netbilstoša apģērba izvēli. Petravičai izteikta kritika gan par īsākiem svārkiem, gan par apspīlētākām kleitām, gan par dziļiem dekoltē.

Kā Petravičai teica viņas friziere - viņa esot izjaukusi priekšstatu par to, kā jāizskatās deputātei. Kad Ramona sāka strādāt ministrijā, viņa esot sadzirdējusi norādes par tēla veidošanu.

"Interesanti, kurš ir izdomājis, ka politiķei jāizskatās tieši tā: mati līdz pleciem, svārki līdz celim, papēžu augstums - daži centimetri, un lūpas nedrīkst būt koši sarkanas? Kāpēc nevar būt citādi?" vaicā Petraviča.

Petraviča gan atzīst, ka šo to viņa ir izmainījusi - piedomā gan pie dekoltē, gan pie svārku garuma, gan pie papēžu augstuma, taču par kundzīti ar brošu piek krūts viņa nav kļuvusi un nekļūs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:41

Jaunākās diskusijas