Princese Šarlote ļoti līdzīga princesei Diānai bērnībā

Lelde Veinberga 24.augusts 2020, 18:01
 

2 / 2

REUTERS/SCANPIX/LETA

Fanu lapas sociālajos tīklos publicējušas foto kolāžu, kura sastāv no divām bildēm. Vienā no tām redzama princese Šarlote šī gada jūnijā, bet otra ir no princeses Diānas bērnības, kurā jaunā meitene redzama kopā ar savu kāmīti.

View this post on Instagram

A post shared by ◎ ROYALTY FASHION ◎ (@royaltyfashion22) on

Abu vaibstos redzamā vecmāmiņas un mazmeitas līdzība sajūsminājusi fanus. Iepriekš arī norādīts, ka mazajai princesei ir tas pats skatiens, kā viņas vecvecmāmiņai - karalienei Elizabetei II.

Piecus gadus vecā Kembridžas princese Šarlote ir Prinča Viljama un viņa sievas Katrīnas meita. Šis ir pāra otrais bērns, kā arī prinča Čārlza un viņa sievas princeses Diānas otrais mazbērns. Viņai ir brāļi, 2013. gadā dzimušais Džordžs, kā arī 2018. gada 23. aprīlī dzimušais princis Luiss.

Velsas princese Diāna bija Apvienotās Karalistes karaliskās ģimenes locekle, Velsas prinča un troņmantnieka Čārlza pirmā sieva un prinču Viljama un Harija māte. Bija arī modes ikona un viena no visvairāk fotografētajām sievietēm pasaulē.

1997. gada 31. augustā lēdija Diāna gāja bojā autokatastrofā Parīzes tunelī ar savu draugu Dodi al Fajedu un šoferi Anrī Polu, kad viņiem pakaļ dzinās reportieri. Viņas bēres 1997. gada septembrī televīzijā visā pasaulē vēroja 2,5 miljardu cilvēku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas