Kristīne Garklāva dalās ar burvīgu kadru mežā

tautaruna.lv 19.jūlijs 2020, 15:21
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
TV žurnāliste un TV3 rīta raidījuma "900 sekundes" vadītāja Kristīne Garklāva bieži savus sekotājus iepriecina ar brīnišķīgiem dabas foto. Nav noslēpums, ka Kristīnei daba ir tuva, tāpēc savā Instaram profilā viņa bieži dalās ar ieraskstiem, kas veltīti klimatam un dabai.
"Mežā. Tik daudz vērtību, ko meži nes. Kādam tas ir rotaļu laukums, citam - vieta, kur enerģiju smelties, atpūsties, atjaunoties. Vēl daudziem - ienākumu avots - mellenes un sēnes lasot, daudziem - katrs koks tiek mērīts tiksi naudas izteiksmē. Bet pats galvenais - mežs ir mājas miljoniem," raksta Kristīne.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž sajūsmu par uzņemto kadru un velta autorei komplimentus.

View this post on Instagram

A post shared by KristineGarklava (@kristine.garklava) on

Izdevums "Vakara Ziņas" jau vēstīja, ka Kristīne Garklāva sociālajā tīklā "Facebook" aicinājusi ikvienu būt piesardzīgam un uzmanīties no interneta krāpniekiem, kas piesavinās (lielākoties) sabiedrībā pazīstamu cilvēku identitātes, lai reklamētu dažādus produktus (zāles u.tml.) jeb, kā rakstīja pati Kristīne, "dažādus draņķus".

"Es zinu, ka kādam varbūt šis šķiet smieklīgi, bet ne man un, visticamāk, arī tiem cilvēkiem, kas notic. Šajās dienās manā FB vēstuļu kastītē desmitiem nopietnu jautājumu - vai zāles patiešām palīdz? Un es nesaprotu, par ko vispār stāsts. Līdz kāds man atsūtīja saiti uz interviju, kuru NEKAD neesmu sniegusi, un man nekad nav bijušas šādas veselības problēmas," rakstīja Kristīne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:53

Jaunākās diskusijas