Aminata paziņo, ka nekad vairs nesadarbosies ar Amoralli

Viktorija Gabrjuna 11.jūnijs 2020, 9:20
 
Kaspars Krafts/F64
Dziedātāja Aminata, kas kopā ar daudzām citām slavenībām tikusi iesaistīta skandalozajā zīmola "Amoralle" video, paziņojusi, ka nekad vairs ar šo zīmolu nesadarbosies, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Apakšveļas zīmols ierauj slavenības skandālā" izdevumā "Privātā Dzīve".

Aminata atklāj, ka video tapa pirms diviem mēnešiem, kad zīmols uzrunāja slavenības piedalīties video, lai uzmnudrinātu cilvēkus, kuri ir izolācijā Covid-19 dēļ.

Viņa nesaprot, kāpēc šo video pēkšņi sabiedrībai vajadzēja rādīt tagad, tuklāt norādot uz pavisam citu domu.

"Neviena, kas piedalījās iedziedāšānā, netika par to brīdināta. Tāpēc sākās skandāls. Manuprāt, tas ir šausmīgi. Domāju, ka ar Amoralle vairs nesadarbošos un vairs nepiekritīšu piedalīties viņu akcijās," pauda Aminata.

Viņa piebilda, ka video dalībnieces tika iegāztas, jo bija parakstījušās uz konkrētu lietu, bet viss tika pavērsts citādi.

Kā tika vēstīts, Latvijas modes zīmols "Amoralle" sociālajos tīklos bija publicējis video, kurā redzams, ka Latvijā pazīstamas sievietes iestājas par vienlīdzību un cilvēku daudzveidību. Taču kontekstā ar masu protestiem ASV šīs video tika pamatīgi kritizēts, pēc tam izdzēsts, savukārt "Amoralle" īpašniece Inese Ozola pubicējusi publisku atvainošanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas