Matīsa Runtuļa māte atklāj patiesību par dēla nāvi

Viktorija Gabrjuna 12.maijs 2020, 11:30
 
facebook.com
Producente Sanita Tauriņa atklāj, ka viņas dēls - talantīgais mūzikas producents Matīss Runtulis - no dzīves šķīrās narkotisku vielu dēļ, vēstīts Ievas Valteres materiālā "Pasauli atstāj viens no daudzsološākajiem jaunās paaudzes mūziķiem" izdevumā "Kas Jauns".
Sanita atklāj - to, ka ar dēlu kaut kas nav kārtībā, viņa sapratusi pirms apmēram diviem gadiem, kad Matīss sāka palikt savādāks.

Matīsa mamma neslēpj, ka pēdējais gads visiem bija smagā cīņā. Neskatoties uz rehabilitācijas kursu, Matīss juties sagrauts - tukšs un depresīvs.

"Tas ļaunais emocionāli svaida augšā un lejā, cilvēks cenšas ar to tikt galā, bet nevar," saka Sanita, piebilsot, ka pēdējā laikā mainījās arī Matīsa mūzika - ja agrāk viņš ietekmējās no džeza, elektroniskās mūzikas un roka, tad pirms nāves spēlēja tikai metālu.

Pēdējo mēnesi Matīss pavadījis laukos Siguldas novadā pie krustvecākiem, kur klētī bija iekārtojis savu radošo studiju.

Pēc mammas teiktā, vēl dienu pirms nāves pie Matīsa bija viesojies viņa tēvs Viktors Runtulis, abi runājuši par nākotnes plāniem, vakarā viss bijis labi un pats Matīss teicis, ka viss būs kārtībā, taču 6.maija rītā Matīss atvadījās no šīs saules.

Kā iepriekš tika vēstīts, 29 gadu vecumā mūžībā devies elektroniskās mūzikas producents Matīss Runtulis, liecina informācija sociālajā tīklā facebook. Viņš tautā bija pazīstams ar skatuves vārdu Mr. Myster.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas