Aminata pārsteidz ar īpaši dziļu dekoltē

tautaruna.lv 3.februāris 2020, 23:02
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Jau ziņots, ka sestdien, 1.februārī, Daugavpilī notika "Muzikālā banka 2019", kurā noskaidrotas Latvijā populārākās dziesmas. Pasākumā uzstājās populāri pašmāju mūziķi. Starp tiem arī Aminata, kuras tērps piesaistīja uzmanību.

Dziedātāja bija izvēlējusies melnu, pieguļošu kleitu ar dziļu dekoltē, kurā māksliniece izskatījās lieliski!

View this post on Instagram

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

"Mans pirmais gads Muzikālā Banka un uzreiz ar 2 dziesmām!!! “Maiga vara” ierindojās 13.vietā un “Dzīvot citādāk” 8.vietā! � Tā JAU ir liela uzvara priekš manis. Paldies lieliskajiem mūziķiem, autoriem un draugiem, Jonas Brøgger Filtenborg Rickard Bonde Truumeel ar kuriem kopā, mājīgā atmosfērā, uzrakstījām dziesmu “I don’t know”, kam vēlāk @shipseanet uzrakstīja tekstu latviešu valodā un nosauca par “Maiga vara”. Tā, šī dziesma kļuva par manu pirmo dziesmu latviešu valodā, un tai vienmēr būs īpaša vieta manā dzīvē un repertuārā! “Dzīvot citādāk”... Paldies burvīgajām, skaistajām, lieliskajām @tautumeitas par jūsu skaistām balsīm un sirdīm! Jau studijā, ieraksta procesā, no jūsu dziedājuma man uz ādas metās zosāda! Paldies @shipseanet par kopīgi radītu dziesmas tekstu, par “Dzīvot citādāk”!!! Paldies šī gada labākajam Latvijas producentam :))) @ansons.k , bez kura nebūtu tapusi ne pirmā, ne otrā dziesma... ne arī daudzas citas dziesmas!
Sirsnīgs paldies visiem, kas klausās un kas balsoja par abām dziesmām “Muzikālā banka” dziesmu aptaujā!" pateicas dziedātāja.

Aminata 2015. gadā pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, kur izpildīja dziesmu “Love Injected” un izcīnīja augsto 5. vietu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:15

Jaunākās diskusijas