Lelde Ceriņa stāsta par meitiņas gulēšanas paradumiem

tautaruna.lv 3.februāris 2020, 12:21
 
Ekrānšāviņš no instagram
Lelde Ceriņa, kura aizvadītā gada nogalē pasaulē laida meitiņu Adeli, saviem sociālā tīkla instagram sekotājiem ne vien pastāstījusi, kā iekārtojusi mazulītes istabu, bet arī to, kur šobrīd guļ mazā meitiņa.
"Gaidot meitiņu, ļoti daudz domājām un interesējāmies par to, kā labāk organizēt naktsmieru. Tā, lai gan mēs, gan viņa justu maksimālu komfortu. lēnām sākām iekārtot Adeles istabu ar šo brīnišķīgo latviešu dizaina gultiņu un kumodi, un bērnu veikaliņa aksesuāriem, bet aši vien sapratām, ka pagaidām šeit viņu liksim čučēt tikai pa dienu. Lai aprod ar telpu ( kurā augot, noteikti ieviesīs savu kārtību). Šobrīd mazā guļ kopā ar mums. Sākotnēji izmēģinājām gan ligzdiņu, gan norobežojošu pīni, taču man bija tramīgs un caurs miegs, baidoties, ka nejauši tomēr neuzmetam segu vai neuzliekam roku, tāpēc nonācām pie pagaidu varianta, - neliela šūpulīša. mērķis ir gada vecumā, lēnām sākt guldīt šeit pašas istabā. Gultiņā, kas kalpos vēl ļoti ilgi, jo tai ir speciāli noņemama un maināma viena mala, kā arī regulējams augstums, lai nākotnē mazā pati varētu kāpt iekšā un ārā!" saviem sekotājiem stāsta Lelde.

Viņai padomu neliedz arī citas māmiņas, kuras dalījušās ar saviem pieredzes stāstiem. "Droši vien lielākā daļa vecāku iziet līdzīgām sajūtām un secinājumiem cauri. Galvenais, lai visiem ir labi," norāda kāda komentētāja.

View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Jau vēstīts, ka Lelde un Aivis Ceriņi apprecējās 2018.gada maijā Dobeles ceriņu dārzā. Abu pirmdzimtā- meita Adele- pasaulē nāca 2019.gada 29.janvārī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:58

Jaunākās diskusijas