Marta Grigale: Es to neesmu pelnījusi

tautaruna.lv 3.februāris 2020, 19:49
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Marta Grigale
Radio 5 ētera personība un dziedātāja Marta Grigale sociālajos tīklos dalījusies pārdomās par to, kāpēc viņa jūtas vainīga, ļaujoties atpūtai.
Marta savā Instagram profilā publicējusi attēlus no atpūtas SPA un atklāj, ka par spīti labsajūtai mēdz sajust arī vainas apziņu.

"Šodien, baudot brīnišķīgu SPA procedūru, pieķēru sevi pie kādas ne tik brīnišķīgas domas: “Es to neesmu pelnījusi.” Šie vārdi sāka joņot pa manām smadzenēm, cīnoties ar racionālo domāšanu, kas lika pretī argumentus par to, ka šī doma ir muļķīga, ka es esmu ļoti daudz strādājusi, ka esmu tiešām daudz kam sarežģītam gājusi cauri pēdējo mēnešu laikā un ka nav absolūti nekāda pamata šo baudpilno mirkli bojāt ar tādām negācijām. Protams, tās varētu būt grūtniecības radītās pastiprinātās emocijas. Vai varbūt tas, ka pēdējās dienās daudz sanāk strīdēties ar meitu, kura vakaros nevar aizmigt un rītos - pamosties. Un var jau būt, ka es šīm domām vispār pievēršu vairāk uzmanības nekā vajadzētu. Bet! Tas tomēr lika man saprast, ka ar kaut ko līdz galam mierā es neesmu... Tāpēc šis lai paliek kā atgādinājums man pašai un citiem, kas šo lasa: tu ESI gana labs, tu ESI pelnījis labas lietas, un tu DRĪKSTI justies labi, " raksta Marta.

View this post on Instagram

A post shared by M A R T A (@martagrigale) on

Komentāros vairākas Martas sekotājas atzīst, ka saskārušās ar līdzīgām izjūtām.

Jau vēstīts, ka gada sākumā Grigale kopā ar ģimeni savā Instagram profilā dalījusies ar iepriecinošiem jaunumiem - viņas un vīra Kaspara Grigaļa ģimenē gaidāms pieaugums. Šobrīd ģimenē jau aug meita Grēta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas