Megana Mārkla atzīta par personu, pret kuru pasaule izturējusies visnetaisnīgāk

tautaruna.lv 22.decembris 2019, 16:03
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/LETA
Briti atzinuši, ka Megana Mārkla ir 2019. gada persona, pret kuru bijusi visnetaisnīgākā attieksme, vēsta tabloīds "Mirror".

Lielākā daļa britu atzinuši, ka šis Saseksas hercogienei ir bijis grūts gads.

Aptaujā piedalījās 2000 cilvēku un puse no viņiem atzina, ka Meganai šogad klājies visgrūtāk, jo viņa ik dienas saskaras ar kritiku kopš ir kļuvusi par prinča Harija sievu 2018. gadā. Megana tikusi kritizēta gan par nagu lakas krāsas izvēli, gan to, kā viņa tur savu dēlu Ārčiju.

Dokumentālajā filmā par Meganas un Harija vizīti Āfrikā, Megana ar asarām acīs atzina, ka nejūtas labi un šis viņai ir bijis izaicinājumiem bagāts gads. "Ikviena sieviete, īpaši, kad ir stāvoklī, ir viegli ievainojama, tāpēc šis laiks bija īpašs izaicinājums," atklāj Mārkla.

Vēl briti uzskata, ka šis gads nav bijis viegls arī televīzijas raidījumu vadītājam Antonijam Makpartlinam, kurš tika arestēts par braukšanu alkohola reibumā un risinājis konfliktu ar bijušo sievu. Arī karaliene Elizabete II nonākusi trešajā vietā, pateicoties prinča Endrjū skandālam. Ceturtā ir vides aktīviste Grēta Tunenberga, kura saņēmusi asu kritiku ne tikai no sabiedrības kopumā, bet arī no pasaules līderiem, piemēram, ASV prezidenta Donalda Trampa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas