VIDEO: Vīrietis piedzīvo pamatīgu vilšanos, Rīgā nopērkot mašīnu

tautaruna.lv 22.decembris 2019, 11:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Pensionārs Vitālijs no Jaunjelgavas un viņa sieva no pensijas sakrājuši 800 eiro, par kuriem iegādājušies lietotu 1998. gada izlaiduma “Seat Ibiza” automašīnu. 70 gadus vecais kungs ir ļoti vīlies pirkumā, nožēlo, ka iegādājies konkrēto automašīnu, un vaino tirgotāju negodprātībā, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Jaunjelgavietis Vitālijs decembrī iegādājās automašīnu no tirgotāja SIA “KB Līzings”.

Vitālijs apgalvo, ka realitātē automašīnas stāvoklis un aprīkojums ir krietni sliktāks, nekā bijis aprakstīts sludinājumā. Viņš nožēlo, ka iegādājies konkrēto auto. Ar nožēlu atzīst, ka vajadzēja cītīgāk izpētīt spēkratu, pirms to iegādāties.

“KB Līzinga” priekšnieks Kaspars Bertāns noraida pārmetumus. Lai gan automašīna jau pārdota, tāpēc sludinājums jau izņemts no sludinājuma portāla, Bertāns to uzrāda, izceļot no arhīva. Sludinājumā nav ne vārda no tā aprīkojuma, ko it kā izlasījis pircējs Vitālijs.

"Situācija ir diezgan kurioza. Ir tādi cilvēki, kuri ir neapmierināmi. Cilvēks nopērk auto par 800 eiro un domā, ka tajā jābūt visādām ekstrām, kuru šim auto vienkārši nav. Sludinājumā skaidri un gaiši ir norādīts tas aprīkojums, kas ir. Sludinājums atbilst patiesībai," pauž Bertāns.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas