Kā tagad klājas sievietei no Latgales, kuru dēvēja par "X Faktora" sensāciju

tautaruna.lv 30.oktobris 2019, 17:20
 
Publicitātes foto
“X Faktora” šova pirmās sezonas sensāciju Margaritu Kolosovu atceras daudzi TV skatītāji. Sieviete ne tikai startēja arī šova trešajā sezonā, bet tagad ir iesaistījusies arī politikā, vēstīts Lolitas Lūses materiālā "Ja citādi nevar, jākož papēdī!" izdevumā "Ieva".

Kā pirms kāda laika vēstīja "skaties.lv", "X Faktora” pirmajā sezonā iepazītā Margarita Kolosova bija atgriezusies šovā.

Margaritai uznākot uz skatuves, žūrijas sejās parādījās smaidi un atskanēja neskaitāmi jautājumi, kā nekā tieši šo sievieti daudzi uzskata par šova talismanu.

Kā izrādās, Margarita ir piecu bērnu māmiņa un viņa joprojām remontē traktorus.

Šogad šova pretendente pārsteidza žūriju ar sev netipisku dziesmu, viņa izvēlējās izpildīt grupas “Rammstein” dziesmu “Du Hast”.

Pirmo reizi šova vēsturē kāda pretendenta priekšnesums izpelnījās dejas pie skatuves, matu kratīšanu un lēkāšanu. Jāpiebilst, ka tālāk gan Margarita netika.

"Ievā" viņa atklāj, ka šova piedalījās ne jau popularitātes dēļ.

"Gribēju cilvēkus uzkužināt! Nevaru noskatīties, cik pesimisma pilni ir cilvēki. (..) Bet to, ka šova dēļ mani atpazīst, - tas gan. Nupat tirgū pienāca viena babuļa: meitiņ, es skatījos, kā tu dziedi, un raudāju. Domāju: nē, nu padomā, cilvēks raud pie Du Hast!" pauda Margarita.

Interesanti, ka Margarita pērn kandidēja Saeimas vēlēšanās Jaunās Konservatīvās partijas Latgales sarakstā. Lai arī Saeimā viņu neievēlēja, Margarita cer, ka, lai arī lēnām, viņai izdosies Latvijā ko mainīt. Tagad viņa ir Saeimas deputāta Jura Rancāna palīdze un reizi nedēļā brauc uz Rīgu, iet uz Saeimu un uzmanīgi klausās, kas un kā notiek.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:17

Jaunākās diskusijas