Borisa Tetereva bērēs varēs piedalīties tikai paši tuvākie

tautaruna.lv 2.oktobris 2019, 9:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Trešdien bū mākslas mecenāta Borisa Tetereva piemiņai veltīts publisks dievkalpojums, bet viņa bērēs piedalīsies tikai paši tuvākie, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Mūžībā pavadīs paši tuvākie" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā tika vēstīts, ka Boriss cīnījies ar smagu slimību. Par šo faktu nezināja neviens - ārpus ģimenes šī ļaunā vēsts netika laista.

Trešdien Tetereva piemiņai tiks veltīts publisks dievkalpojums Rīgas arhibīskapa metropolīta Zbigņeva Stankeviča vadībā, informēja Borisa un Ināras Teterevu fondā.

Paredzēts, ka atvadu vārdus teiks prominenti Tetereva laika biedri, tostarp, bijušais Rundāles pils direktors Imants Lancmanis un eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga.
Fondā sacīja, ka respektējot piederīgo vēlmi, viesi aicināti nenest ziedus un vainagus. Gan dievkalpojuma laikā, gan arī pēc tam līdz plkst.18 katedrālē būs iespēja iedegt svecīti, kopīgi kavēties domās un muzikālos priekšnesumos, tā godājot Borisa Tetereva piemiņu.
Zināms, ka atvadas no Tetereva notiks šaurā lokā privātā ceremonijā.

Kā vēstīts, pēc smagas slimības mūžībā devies Borisa un Ināras Teterevu fonda dibinātājs Boriss Teterevs.

Viņš dzimis Rīgā, mācījies Rīgas 10.vidusskolā, studējis Rīgas Medicīnas institūtā (tagad - Rīgas Stradiņa universitāte). Pēc absolvēšanas deviņus gadus praktizējis Rīgas pilsētas 4.slimnīcā un Rīgas pilsētas 5.slimnīcā. Līdz 2008.gadam nodarbojās ar uzņēmējdarbību Latvijā un ārvalstīs.

2010.gadā kopā ar dzīvesbiedri Ināru Teterevu nodibināja ģimenes labdarības fondu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:26

Jaunākās diskusijas