Sokolovs emocionāli atklāj, kādām sievietēm viņš fotosesiju atsaka

tautaruna.lv 8.septembris 2019, 14:00
 
Gints Ivuškāns/F64Photo Agency
"Ir tādas-šādas klientes, ar kuriem es nevēlos strādāt!" ierakstu Facebook iesāk fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

"99% gadījumos es viņus kanceleju vēl sarakstīšanas posmā. Un ārkārtīgi reti, tad, kad sieviete jau atnāca.

Mani traki besī, kad, kāda negatīvi un necienīgi runā par manām vizāžistem, vai par manu valsti. Ja sieviete raksta - "Nu, jums tur LV, vispār nav ne labu vizāžistu, ne frizieru", tad neskatoties ne uz ko, viņai 100% nespīd nofočeties pie manis! Šodien atkal bija tāds gadījums!

Vēl, ir tādas, kuras par visām sūdzas - "biju pie 10 fotogrāfiem un visi ir idioti un rokas no dirsas aug". Garantēju, ka neatkarīgi no rezultāta, par mani viņa runās identiski. Tāpēc arī - nē.

Ļoti nepatīk, kad nepamatoti prasa atlaides. Man tās cenas, jau tā ir diezgan draudzīgas. Pie tam, ir dažādi fotosesiju veidi, ir lētākas un ir dārgākas. Var izvēlēties sev pa kabatai. 100€ nav tik milzīga summa. Pie tām fotosesijas neviena netaisa katru mēnesi. Labi, ja reiz piecos gados. Bet ir tādas, kuras domā, ka visi viņiem ir parādā un ka atlaidi ir jāprasa obligāti.

Es regulāri taisu bezmaksas fotosesijas sievietēm, kuras ir sarežģīta situācijā. Bet es nedodu atlaides dāmām, kuram principā pēc patīk kaulēties. Protams, es nedošu otru iespēju sievietei, kurā sarunāja fotosesiju un nebrīdinot neieradās. Tā ir necieņa pret mani un pret vizāžisti. Tāds cilvēks uzreiz tiek bloķēts un aizmirsts.

Jums noteikti ir interesanti, kādas ir tās sievietes, kuras jau atnāca uz studiju, bet tikai tad ir kancelētas? Dažas dāmas no uztraukuma sāk lietot grādīgos vēl mājās un kad nāk, tad knapi turas kājas. Tādas arī tiek sūtītas mājās izgulēties.

Sorry, ka šoreiz tik negatīvi. Es varbūt neesmu "biznesmenis", neesmu tolerants un nemāku pielāgoties, bet ir situācijas, kuras mani izsit no sliedēm! Visas citas sievietes es ļoti mīlu un ļoti centīšos pataisīt viņas laimīgas!" saka fotogrāfs.

Aleksandrs Sokolovs ir Latvijā pazīstams fotogrāfs, kura aizraušanās ir erotisku fotomākslas darbu radīšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:05

Jaunākās diskusijas