"Es viņai neticu!" Bijušais klasesbiedrs atmasko Latvijas šovu zvaigzni

tautaruna.lv 29.aprīlis 2019, 11:40
 
facebook.com
Latvijas šovu zvaigzne Aija Dembovska, kas patlaban atrodas slimnīcā Anglijā, sūdzas, ka viņai uzradies kāds "vajātājs", raksta "skaties.lv".
Meitene atklāja, ka kāds puisis vārdā Nauris nerespektē viņas trauslo stāvokli un internetā ņirgājas par meitenes nokļūšanu slimnīcā.

Aija atklāj, ka puisis publisko šausminošus ierakstus, pamudinot viņu izdarīt pašnāvību.

Kā sarunā ar Skaties.lv uzsver Nauris, viņa ieraksts bijis vairāk kā ironizēšana par Aijas slavu, ne reāls mudinājums taisīt pašnāvību. Naurim noriebies, ka bijusī klasesbiedrene izliekas par nez kādu zvaigzni uz spēlē uz tautas jūtām ar dažādiem paziņojumiem par kārtējo nelaimīgo notikumu savā dzīvē.

”Aija spēlē uz līdzcilvēku līdzjūtību, čakarē cilvēkiem prātu. Es neticu, ka viņai ir tās nopietnās veselības problēmas. Bet, nu labi, ja viņai tiešām, tiešām ir tās veselības problēmas, tad es rūgti nožēloju, ka es viņai uzbraucu. Bet, visticamāk, ka tas tā nav,” spriež Nauris.


Meitene esot personīgi sazinājusies ar Nauri un atklājusi, kas patiesībā viņu piemeklējis un kā dēļ nokļuvusi slimnīcā. Jā, no vienas puses, puisim žēl, bet, no otras - vai tie nav kārtējie meli?

”Kurš mūsdienās tic Aijai Dembovskai?” retoriski jautā Nauris.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas