"Saimniekšova" Magone par situāciju Londonā: Atmosfēra te uz vietas nav patīkama

tautaruna.lv 26.marts 2019, 19:31
 
Facebook
"Saimniekšova" zvaigzne Magone Šutova (bijusi Burka) portālam Skaties.lv atklājusi, kāda atmosfēra valda gaidāmā "Breksita" laikā Lielbritānijā. Magone medijam neslēpj, ka arvien intensīvāk sāk domāt par atgriešanos Latvijā.

”Atmosfēra te uz vietas nav patīkama, cenu kāpums ir ļoti pamanāms,” Londonā valdošo noskaņu Skaties.lv raksturo Magone, kura pašlaik atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā. Kā jau ziņots, pērnā gada septembrī nāca Magones un lietuvieša Žanana dēls, kuram deva vārdu Fēnikss.

Kā Skaties.lv neslēpj saimniece, viņa redz Latvijā neskaitāmas iespējas labam biznesam. Sapnis par biznesu Latvijā lolots jau labu laiku, un Lielbritānijā valdošā jezga ir zīme, ka jāatgriežas.

Magone ir viena no "Saimnieks meklē sievu" zvaigznēm, kuras gaitām kvēlākie fani seko līdzi arī pēc raidījuma noslēguma. Par spīti nebūšanām un likstām ar bijušo mīļoto Venti, Magone iemīlējās vēlreiz un mija gredzenus ar lietuvieti, ar kuru iepazinās Lielbritānijā.

Pēc tam, kad Lielbritānijas parlaments "Breksita" turpmākās stratēģijas noteikšanu ņēmis savās rokās, tālākie notikumi var attīstīties saskaņā ar dažādiem scenārijiem.

Lielbritānijai jāizšķiras starp četriem pamatvirzieniem - premjerministres Terēzas Mejas panāktās "Breksita" vienošanās atbalstīšana, izstāšanās no Eiropas Savienības bez vienošanās, "Breksita" atlikšana uz ilgāku laiku vai atteikšanās no "Breksita" vispār.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas