VAKARA ZIŅAS: Fitnesa skaistuļu Valdmaņu plānus Filipīnās izjauc taifūni

Lauma Lapsa, Dana Dravniece 26.marts 2019, 21:00
 
Jutas Valdmanes privātais arhīvs
Par Latvijas skaistāko fitnesa pāri dēvētie Juta un Gints Valdmaņi, pirms Latvijā iestājas silts un saulains pavasaris, devās ceļojumā uz eksotisko Āziju, Palavanas salas Elnido reģionu Filpīnās, kas pazīstams ar savām skaistajām pludmalēm. Pāris te pavadīja 14 romantiskas un piedzīvojumiem bagātas dienas.

It kā citā pasaulē!

Visu ceļojuma laiku Juta un Gints Valdmaņi pavadīja saulainajā Elnido, kas ir neattīstīta un pat savā veidā mežonīga pilsēta. Bet tieši mežonīgums šo vietu padarot saistošu un aizraujošu.

«Filipīnas ir īpaša un vērtīga vieta, kur atgriezties,» uzskata Juta. Vienā no neapdzīvotajām salām pāris nakšņoja teltī zem klajas debess un priecājās par zvaigznēm. Elnido dabasskati ir elpu aizraujoši, tādēļ pāris visu ceļojuma laiku sajuties, it kā būtu nokļuvis citā pasaulē. Eksotiskajās salās gan ir jārēķinās ar dabas stihiju - taifūnu (viesuļvētra). Arī latviešu ceļotāji piedzīvoja divus taifūnus, kas pat izjauca viņu plānus.

Paradīze suņu mīļiem

«Jauko, smaidīgo un draudzīgo filipīniešu mīluļi viennozīmīgi ir suņi, kurus Elnido ielās var sastapt ik uz stūra. Četrkājainie draugi ir mīļi un draudzīgi, tādēļ bažām par drošību nav pamata. Tā ir īsta paradīze suņu faniem, jo dzīvnieciņi paši nāk klāt, vēlas draudzēties un mīļoties,» pārliecinājušies Valdmaņi.

Pilnu publikāciju lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā vai www.vz.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:41

Jaunākās diskusijas