Kivičam un Skulmei piesaista psihologu

tautaruna.lv 27.februāris 2019, 11:45
 
facebook.com
Šonedēļ uz ekrāniem nonācis realitātes šovs "Kivičs. Pavisam privāti.", kas ļauj ielūkoties mūziķa Andra Kiviča un Lienes Skulmes attiecībās. Pārim tiek pārmests, ka, iespējams, viņu aktivitātes ir iestudētas, taču šova producente Sandija Miezīte to informāciju noliedz, vēstīts Martas Kalniņas materiālā "Kiviča skandāli - viltīgs iestudējums?", izdevumā "Privātā Dzīve".

Pirms neilga laika internetā nonāca Kiviča un Skulmes intīmā fotogrāfija.

Kā atklāj šova producente, foto parādīšanās internetā visvairāk emocionāli traumēja Lieni, kura ļoti pārdzīvojot notikušo.

"Vakar mums bija filmēšana, kad Andris uzzināja, ka fotogrāfijas noplūdušas, un pastāv draudi, ka tiks publiskots arī video. Viņi vēl šodien nevar attapties," pauda šova producente.

Viņa atklāj, ka šī iemesla dēļ tika piesaistīts psihologs, piebilstot, ka diviem cilvēkiem ir grūti izturēt to, ka šobrīd ar viņiem notiek un šova veidotāji domā, kā labāk rīkoties, lai viņi nepārdegtu.

Jāatgādina, ka pagājušo trešdien vairākiem Latvijas medijiem tika izsūtīts foto, kurā redzama mūziķa Andra Kiviča mīlas aina ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi. Neilgi pēc tam pats mūziķis sociālajā tīklā facebook publicēja ierakstu, kurā apgalvoja, ka foto nozagusi viņa sieva Madara.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas