Menedžere atklāj, kāpēc izvairīgi runāts par Šūmahera veselību pēc negadījuma

tautaruna.lv 28.novembris 2018, 19:30
 
REUTERS/ SCANPIX
2013.gada ziemā slēpošanas laikā smagu galvas traumu guva F1 leģenda Mihaels Šūmahers. Tikai tagad viņa menedžere Sabīne Kēma intervijā medijiem atklājusi, kāpēc līdz šim tik izvairīgi runāts par to, kā pēc nelaimes klājas sportistam.
Šo gadu laikā ārvalstu mediji vairākkārt centušies noskaidrot sīkāku informāciju par sportista veselības stāvokli. Kamēr vieni izteikuši prognozes, ka M.Šūmahers no gūtās traumas, iespējams, nekad neatveseļosies, tikmēr citu prognozes ir optimistiskākas.

Skopi informāciju par to, kā notiek atveseļošanās process sniegusi arī sportista menedžere Sabīne Kēma. Tikai tagad viņa sarunā ar presi uzsvērusi, ka Mihaels vienmēr izvairījies runāt par savas ģimenes privātajām lietām. Viņa lielākā vēlme esot bijusi kādu dienu vienkārši pazust no mediju uzmanības loka. Tas tiekot respektēts arī tagad, tāpēc arī žurnālistiem netiek atklāts, kā sportists jūtas tagad.

Jau vēstīts, ka par sportista atlabšanu rūpējas liela mediķu komanda. Šobrīd sportists atrodoties ģimenes īpašumā Ženēvas ezera krastā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas