Sirsnīgi! Renāra Zeltiņa novēlējums meitiņai aizkustina interneta lietotājus

tautaruna.lv 23.novembris 2018, 11:15
 
F64
Šovmeņa Renāra Zeltiņa meitiņa nosvinēja viena gada jubileju. Par godu šim notikumam Zeltiņš meitai veltījis sirsnīgus vārdus.

Foto vietnē Instagram Zeltiņš publicēja foto, kurā redzams ar meitiņu viņas svētku dienā.

Taču ne tikai foto, bet vēl vairāk - uzrakstītie vārdi (apsveikums meitai dzimšanas dienā) aizkustināja Zelriņa sekotājus Instagram.

"Beidzot vai jau, grūti pateikt, bet manas meitiņas laika kapsulā vakar tika sasniegts 12 mēnešu nogrieznis,kura laikā mana dzīve ir pārvērtusies. Šo sirreālo gadu grūti izmērīt laika mērvienībā,bet ir skaidrs,ka augusi pacietība,ir nākusi pieticība un sakrājusies pateicība. Emma ir diža dzīves vērtība,kas prasa lielāko atbildību,rūpes un atbalstu. Mans uzdevums kā tētim ir būt blakus,sniegt plašu mīlestību un mācīties līdz ar meitu pārvarēt varenos dzīves izaicinājumus,kā arī piedzīvot nepiedzīvoto. Mums kopā vēl ir ļoti,ļoti daudz laika...,kas paskries ātri.
Tāpēc es novērtēšu katru sekundi un katru minūti no tā,ko tas sniedz,lai beigu beigās meita izaugtu drosmīga,empātiska un galvenais - laimīga!" raksta Zeltiņš.

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Komentāros viņa novēlējums tika novērtēts ar sajūsmu. Komentētāji gan apsveic mazulīti dzimšanas dienā, gan slavē pašu tēti - viņa vārdi esot skaisti, sirsnīgi un mīļi.

"Tu esi tik sirdsgudrs Tētis, Renār! Prieks noskatīties! Laimīgā Emma, viņa ir izdarījusi labu izvēli," teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:38

Jaunākās diskusijas