Kas pēc Meganas un Harija vizītes Fidži samulsinājis karaļpāra fanus?

tautaruna.lv 23.oktobris 2018, 17:35
 
Scanpix
2018.gada 15.oktobrī Lielbritānijas karaliskā ģimene oficiāli paziņoja, ka prinča Harija sieva Megana ir pirmdzimtā gaidībās. Lai gan šobrīd sniegtā informācija liecina, ka mazulis piedzims 2019.gada pavasarī, karaliskās ģimenes fani kārtējo reizi samulsuši spekulē par šīs informācijas patiesumu.

Šobrīd Megana un Harijs devušies oficiālā vizītē uz Fidži. Tērps, kādā Saseksas hercogiene apmeklējusi oficiālo banketu faniem licis aizdomāties, vai patiesi karaliskais mazulis gaidāms vien nākamā gada pavasarī.

Hercogiene, iespējams, gaida dvīņus.

"The Mirror" vēsta, ka pie internetā ievietotajām Meganas un Harija bildēm no Fidži fani spekulējuši, ka Meganas vēders šobrīd esot tik liels, ka nešķiet, ka viņa būtu stāvoklī vien pāris mēnešus. Vēl citiem licies, ka hercogiene, iespējams, gaida dvīņus.

Zināms, ka apmeklējot banketu, Megana bija tērpusies dizaineres Dalienas Karmutas radītā kleitā. Banketā Fidži kopā ar karaļpāri piedalījušās oficiālās amatpersonas un reģiona biznesa līderi.

Jau vēstīts, ka Megana un Harijs apprecējās šī gada 19.maijā. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas