Sieviete Rīgā piedzīvo dīvaināko darba interviju mūžā

tautaruna.lv 23.oktobris 2018, 14:35
 
F64
Kāda sieviete dalījusies pieredzē - viņasprāt, darba intervija privātajā pirmsskolas izglītības iestādē "Burtu pasaulīte" esot bijusi dīvainākā viņas mūžā.
Strādājot tur tikai nedēļu, sapratu, ka vadītāja ir mazliet dīvaina.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka bijusi pārsteigta gan par pašu darba interviju, gan par laiko, ko nostrādāja bērnudārzā.

"Sākumā sarunā pat vadītāja ar sevi neiepazīstināja, vēl jautāja, kāda ir mana horoskopa zīme (kāds sakars darbam ar to). Aizejot uz sarunu klātienē, saruna visu laiku gāja par naudu, vēl pārsteidza tas, ka vadītāja sacīja, ka ''ar bērniem esam nopietni, jo smaids viņiem ir jānopelna, bet pret vecākiem esam laipni un smaidām''. Nu labi, nolēmu strādāt, jo bērni tur ir forši. Sākumā pat netika iedots darba līgums, bet labi saprotu, tad pēc pāris dienām tika iedots melnraksts, lai uzrakstu savu adresi, bet kāpēc to nevarēja paņemt no mana CV, bet labi. Kad jau bija pagājusi nedēļa un taisījos iet prom, vadītāja pasaka, ka es neesmu veselu nedēļu parakstījusi darba līgumu. Strādājot tur tikai nedēļu, sapratu, ka vadītāja ir mazliet dīvaina. Mani pārsteidza, ka cilvēks, kurš vada bērnudārzu, var pret vecākiem būt rupjš un izsteikt dzēlīgas piezīmes. Un kā var pateikt, ''ja bērns nemāk, tad nav jēga mācīt, jo tā pat neiemācīsies''. Vadītāja mīl tos bērnus kuru vecāki ir turīgāki," par savu pieredzi pastāstīja sieviete.

Jāpiebilst, ka jau pirms laika tika vēstīts vēl par kādu dīvainu darba interviju.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas