Pacients pastāsta, kā viņu izsmēja Rīgas 1.slimnīcā

tautaruna.lv 23.oktobris 2018, 17:10
 
F64
Kāds pacients pastāstījis par negatīvu pieredzi, vēršoties pēc palīdzības Rīgas 1.slimnīcā.
Konsultācija pie daktera 32 euro. Nu neko, ieeju iekšā, pastāstu problēmu, dakteris smejas, saka, ka vajadzēja uz Stradiņiem braukt.

Portālā "sudzibas.lv" pacients stāsta, ka ārsts esot smējies par viņa problēmu.

"Lasīju internetā, ka parasti ar problēmām, ja kas notiek tieši kakla rajonā, var griesties pie LOR. Jautāju reģistratūrā, vai šeit var principā to izdarīt vai LORS to dara, atbildēja, ka jā.
Principā viss, ko vēlējos, lai man ievieto to trubiņu kaklā un paskatās, vai tur ir kaut kas ieķēries vai nav. Neesmu dakteris, nezinu kā tās vietas sauc, bet nu ļoti vienkārša procedūra tak? Iebāzt verķi rīklē un paskatīties turpu šurpu. Bet...

Konsultācija pie daktera 32 euro. Nu neko, ieeju iekšā, pastāstu problēmu, dakteris smejas, saka, ka vajadzēja uz Stradiņiem braukt. Nu labi, tas jau nekas, ka man reģistratūrā teica, ka šeit var izdarīt to, ko prasīju. Smejošais ārsts mani aizsūta uz rentgenu. Rentgens par maksu 30 euro vai jāgaida
rindā līdz novembrim. Principā ja tev kaklā kas nopietns maksā tagad, ja gribi, pagaidi. Aizgāju prom," par pieredzi slimnīcā saka pacients.

Tikmēr komentāros kāds, kā pats raksta, slimnīcas darbinieks, vaino šo pacientu melos un raksta, ka tur tā nenotiekot.

Jāpiebilst, ka pacienti ik pa laikam sūdzas par medicīnas personāla attieksmi Latvijas slimnīcās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka Stradiņa slimnīcā ārste "paņirgājas" par sievieti grūtniecības pēdējā nedēļā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:31

Jaunākās diskusijas