Kurš tiks pie Maligina miljoniem?

Portāls nra.lv 22.decembris 2017, 13:46
 
Instagram/@elinamaligina_com
Ātri vien pēc "Olainfarm" līdzīpašnieka Valērija Maligina nāves sākas runas par viņa mantojumu. Latvijas bagātāko cilvēku simtniekā Maligins ieņēma augsto 7. vietu ar 70 miljoniem eiro lielu turību. Žurnāls "Kas Jauns" skaidro, kuri dalīs Maligina miljonus.

Valērija Maligina testamentu nolasīs janvāra vidū. Uz tā nolasīšanu būs aicināti visi, kuriem tiesības mantot pēc likuma.

"Olainfarm" uzņēmumā Maligins bija līdzīpašnieks un lielākais akcionārs. Tāpat strādāja un vadīja citus uzņēmumus. Žurnāls "Kas Jauns" raksta, ka bez mājas Jūrmalā viņam piederējuši dārgi auto un dārglietas.

Pēc likuma neapstrīdamie mantinieki ir viņa trīs meitas Irina, Nika un Anna Emīlija un atraitne Elīna, ar kuru gredzenus mija pagājušā gada nogalē. Ja testaments nav atstāts, tad pēc likuma katrai no četrām personām pienākas 25% no visa īpašuma. Ja testaments sastādīts, mantojuma daļas var būt citādākas, taču ne mazāk kā puse pienāksies neatraidāmiem mantiniekiem - katrs no mantiniekiem saņem ne mazāk par 12.5% no īpašuma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:11

Jaunākās diskusijas