Reiniks pagaidām nezina, par ko balsot Saeimas vēlēšanās

tautaruna.lv 15.augusts 2018, 17:40
 
Andrejs Terentjevs/F64 Photo Agency
Vien pāris mēnešus pirms 13.Saeimas vēlēšanām latviešu mūziķis Lauris Reiniks neslēpj, ka vēl nav izlēmis, par kuru no politiskajiem spēkiem atdos savu balsi.
"Galīgi nezinu, par ko balsot...Rudenī ceru zināt."

"Es godīgi vēl nezinu, par ko balsošu vēlēšanās rudenī. Vienu brīdi likās, ka zinu, bet tagad, kad sākušies visādi hiti, kandidāto, partiju kari un apsaukāšanās, un pirkstu rādīśana vienam uz otru, vairs nezinu. Galīgi nezinu... Rudenī ceru zināt," mikroblogošanas vietnē twitter raksta mūziķis.

Tiesa, viņš nav vienīgais no Latvijas mūziķu aprindām, kurš neslēpis savas domas par šīm vēlēšanām. Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka arī dziedātāja Linda Leen sociālajā tīklā instagram ievietojusi ierakstu ar savām pārdomām par politiku, kurā norāda, ka viņai metas pat slikti no partiju savstarpējiem apvainojumiem. "Kā tādā viduslaiku tirgus laukumā. Rodas sajūta, ka reālā funkcija un mērķi - darbs valsts un tautas labklājības labā/programmas, paliek n-tajā plānā kā tāda formalitāte," uzsver dziedātāja.

F64 Photo Agency

Atgādināsim, ka 13.Saeimas vēlēšanas notiks šī gada oktobra pirmajā sestdienā. Tiesības piedalīties Saeimas vēlēšanās ir visiem Latvijas pilsoņiem, kuri vēlēšanu dienā sasnieguši 18 gadu vecumu. Vēlēšanu dienā vēlēšanu iecirkņi vēlētājiem būs atvērti no pulksten 7.00 līdz 20.00.

Jau vēstīts, ka pēc izlozes noskaidrots, ka ar pirmo numuru 13.Saeimas vēlēšanās startēs Latvijas Krievu savienība, ar otro numuru startēs Jaunā konservatīvā partija, ar trešo - "Rīcības partija", bet ceturtais numurs Saeimasvēlēšanās būs nacionālajai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK.

Piekto kārtas numuru izlozēja partija "Progresīvie", bet sesto - Latvijas centriskā partija, norāda ziņu aģentūra LETA.

Septītais numurs izlozē tika partiju apvienībai "LSDSP/KDS/GKL", astotais - partijai "No sirds Latvijai", devītais - partijai "Saskaņa", bet desmitais - partiju apvienībai "Attīstībai/Par!".

Latvijas Reģionu apvienība izlozēja 11.numuru, "Latviešu nacionālisti" - 12.kārtas numuru, bet 13.numurs tika partiju apvienībai "Jaunā Vienotība".

Ar 14.numuru Saeimā startēs "Par Alternatīvu", 15.kārtas numurs būs partijai "KPV LV", bet pēdējais kandidātu saraksts vēlēšanu biļetenu komplektā ar 16.numuru būs Zaļo un zemnieku savienība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas