Rīdziniekiem Lāčplēša ielā ik dienu paveras briesmīgs skats

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 15.augusts 2018, 12:20
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Lāčplēša ielas 113 nama iedzīvotāji ir izmisumā - blakus viņu mājai sev mājviet ir ierīkojuši arī bezpajumtnieki, ziņoja raidījums "Bez Tabu".
Kaimiņmājas iedzīvotājiem garām ejot, raisās ne tikai vemšanas reflekss, bet, protams, arī bailes par savu drošību.

Uzslieta telts, smirdošas drēbes un neziņa, vai logu priekšā neizveidosies vesela kolonija. Tāda ir ikdienas ainiņa, kuras vērotāji izmisumā vēršas pēc palīdzības.

Bezpajumtnieku mītne ar zāli aizaugušajā laukumā uzradusies vasaras sākumā. Apkaimes iedzīvotāji zina teikt, ka tās iemītnieki pamatīgi iecienījuši uguns dziras lietošanu, kura notiek bieži. Kaimiņmājas iedzīvotājiem garām ejot, raisās ne tikai vemšanas reflekss, bet, protams, arī bailes par savu drošību.

Kad attiecīgajā adresē, kopā ar Rīgas pašvaldības policiju, ierodas “Bez Tabu”, gūta pārliecība, ka skats nav tas patīkamākais. Visur izmētātas drēbes, alkohola pudeles. Ir uzslieta telts, bet tā ir tukša.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Guntis Bērziņš skaidro, ka attiecīgajā adresē likumsargi jau ir bijuši. Cilvēkiem izskaidrots, ka viņi tur dzīvo nelikumīgi, izstāstīts, kur un kādu sociālo palīdzību viņi var saņemt, izteikts brīdinājums.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas