Neparasti! Sieviete iesaka Ziemassvētku vakariņas gatavot trauku mazgājamā mašīnā

tautaruna.lv 23.decembris 2020, 0:00
 
PA/Scanpix
Kāda sieviete sociālo mediju lietotājus pārsteigusi ar neparastu ēdiena pagatvošanas veidu. Sieviete iesaka Ziemassvētku maltīti gatavot trauku mazgājamā mašīnā, informē medijs The Sun.

Sieviete sociālajos medijos ievietojusi video, kurā parāda, kā ekonomējot laiku, var pagatavot svētku maltīti. Video ir noskatījušies tūkstošiem cilvēku, kuri pauž neizpratni par sniegtajiem padomiem.

Ziemassvētku vakariņu pagatavošana trauku mazgājamā mašīnā ir ļoti neparasts veids. Sieviete iesaka ar šādu metodi pagatavot tieši dārzeņus.

athomewithshannon/TIKTOK

Viņa atzīst, ka šādā veidā var nestāvēt pie plīts, gaidot, kad dārzeņi pagatavosies, bet ieekonomēt laiku un tos ielikt trauku mazgājamajā mašīnā.

"Šis ir labākais padoms, kā pagatavot svētku vakariņas."

Sieviete šādā neparastā veidā pagatavoja brokoļus un burkānus. Dārzeņus viņa ievietoja stikla burkā, pievienoja klāt tiem ūdeni un ieslēdza trauku mazgājamo mašīnu.

athomewithshannon/TIKTOK

Šāds ēdiena pagatavošanas veids izraisīja diskusijas sociālajos medijos. Lielākoties cilvēki šādu dārzeņu pagatavošanu neatzīst par labu domu. Cilvēki uzsvēra, ka šādi gatavojot ēst, tas prasīs daudz vairāk pūļu un laika nekā to izdarīt pie plīts. Tomēr lielākoties cilvēki atzina, ka tā ir gan ūdens, gan elektroenerģijas izšķērdēšana.

Padomus ēdiena pagatavošanā sieviete ievietoja sociālajā medijā TikTok.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:03

Jaunākās diskusijas