"Nopludina" Bruknas drastiskos noteikumus

tautaruna.lv 26.augusts 2020, 13:45
 
Vladislavs Proškins/F64
Soctīklos sākusi klejot bilde, kurā redzami iekšējās kārtības noteikumi, kas it kā pastāv Bruknas muižā izveidotajā biedrībā "Kalna Svētību kopiena". Lai gan 100% pārliecības, ka tie patiešām ir Bruknas kopienas noteikumi, nav, tomēr twiiter lietotāji aktīvi iesaistījušies diskusijā par redzēto un to, cik pieņemami vai nepieņemami ir šie noteikumi bērnu audzināšanai.

"No tvitera saprotu, ka fiziski un emocionāli pazemot savu bērnu ir slikti, bet, ja tu ļauj to darīt Mediņam, tad viss chill, jo sīkais tizlenis to ir pelnījis. Bilde nosperta tviterī," raksta kāds Twitter lietotājs, kas ievietojis vietnē bildi ar noteikumiem.

Tostarp tajos teikts, ka par necenzētas valodas lietošanu jāguļ trīs naktis kūtī, savukārt kūtī jāguļ 30 dienas, ja cilvēks ir pieķerts, lietojot alkoholu vai narkotikas. Atzīšanās gadījumā - 13 naktis.

Twitter lietotājiem ir dažādi viedokļi par publicētajiem noteikumiem. Cita starpā tiek uzdots jautājums, vai šie noteikumi tiešām nāk no Bruknas un tā nav kāda viltus informācija. Skaidrība tā arī netiek viesta.

Daļa komentētāju pauž, ka nenostājas nevienā problemātiskajā situācijā iesaistītajā pusē.

"Manuprāt, šeit grūti nostāties vienā vai otrā pusē - neaizstāvu Mediņu, bet neuzdrošinos viņu nosodīt. Valstij par šādiem problemātiskajiem jauniešiem ir diezgan vienalga," teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:30

Jaunākās diskusijas