Sieviete sašutusi par sejas masku valsts iestādē

Viktorija Gabrjuna 23.jūnijs 2020, 11:03
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Kāda Latvijas iedzīvotāja pārsteigta, ka valsts iestādē apmeklētājiem liekot aizsegt muti un degunu ar aizsargmaskām, kas veidotas no vienreiz lietojamā papīra dvieļa, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Sieviete devusies uz Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldi noformēt personu apliecinošu dokumentu. Pie nodaļas viņai paziņots, ja nav līdzi savas sejas aizsargmaksas, jāizmanto iestādes piedāvāto.

Bijusi pārsteigta par izstrādājumu, kāds viņai iedots. Tas bijis darināts no vienreizlietojamā papīra dvieļa, abos galos sasiets ar gumiju un, lai turētos kopā, sakniedētas ar skavotāju.

Apšauba šādas sejas aizsargmaskas efektivitāti cīņā ar vīrusu. Pašdarinātās sejas aizsargmaskas tiekot izsniegtas nodaļā Pārdaugavā.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes pārstāve skaidro, ka aizsargmaskas izgatavojuši paši darbinieki. Papildu samaksa par rokdarbiem darbiniekiem nepienākoties. Iniciatīvu aizsargmasku izgatavošanā izrādījuši tikai vienas filiāles darbinieki, lai valdītu solidaritāte un aizsargmaskās būtu gan tie, kam tās ir līdzi, gan tie, kam nav.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas