Veiksminieki no Latvijas pastāsta, kā tērēs laimētos 150 000 eiro

tautaruna.lv 5.janvāris 2020, 2:02
 
EPA/SCANPIX/LETA
Kārtējo reizi veiksme uzsmaidījusi kādam pārim no Latvijas, kurš loterijā laimējis 150 000 eiro.
"Latvijas loto" informē, ka veiksminieki ir kāds precēts pāris no Ventspils. Laulātais pāris neilgi pēc atgriešanās no kruīza ceļojuma veica ierastos SuperBingo pirkumus un nolēma pamēģināt arī momentloteriju. Biļeti ar 150 000 eiro laimestu iegādājusies sieva, kura neticībā biļeti uzreiz rādījusi vīram. Veiksmīga bijusi viņas otrā iegādātā biļete.

Laimētāji sauc sevi par dzīves baudītājiem, kuri ļoti iecienījuši kruīzus. Tāpēc daļa laimesta tiks tērēta, lai dotos jaunos ceļojumos. Tāpat sava artava tikšot arī pāra jaunajai paaudzei, bet daļa tikšot novirzīta cēliem mērķiem - labdarībai.

Laimētāja atklāja, ka loterijās lieli laimesti viņai bijuši arī iepriekš, un viņa tic, ka veiksme tik bieži smaidot tāpēc, ka abi ar vīru esot dzīves baudītāji un ar veiksmi allaž daloties.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Latvijas loto" 2018.gada deviņos mēnešos strādāja ar 29,216 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,7% vairāk nekā 2017.gada attiecīgajā periodā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 13,9% un bija 4,785 miljoni eiro.

"Latvijas loto" pilnībā pieder valstij, un tam vienīgajam ir tiesības rīkot valsts mēroga izlozes un loterijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:23

Jaunākās diskusijas