Pircēja kafejnīcā piedzīvo komisku situāciju

tautaruna.lv 1.novembris 2019, 18:31
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Facebook lietotāja Līga nolēmusi ar citiem sociālās vietnes lietotājiem padalīties ar nesen piedzīvoto kafejnīcā.

"Jaunākā [meita] pēc dzimšanas dienas svinēšanas noķēra kādu vīrusu un slimo. Lai iepriecinātu, nopirku Ķīpsalas "Salā" divus eklērus - viņai un sev. Man pistāciju pildīts kā jau eklērs - Ance ēd savu - nav pildījuma....Pēc brīza man saka - mamm, vai viņam tomēr kaut kam iekšā nebija jābūt....


Pa pusei savu jau biju apēdusi, kad atdevu, jo garšīga jau varbūt ar tā " miziņa", bet vilšanās tak paliek, ka kaut kam tur tak būtu jābūt iekšā....Būtu vēl čeks, bet es pat nepaņemu, jo pārdevēja pabāza zem naudas trauka momentā pēc izsišanas.

Facebook

Kaut kā likās mulķīgi jautāt - atdod manu čeku(es čekus vienmēr parasti ar ņemu, jo pierakstu summas, kas cik kur tērēts un šitādus tēriņus atļaujos pat ļoti reti)

Reti pērku, bet laikam tiešam jātaisa pašam, pa neba nu jau centiem pirkt tikai "miziņu"...Tāds muļķīgs rīts..." raksta Līga.

Ieraksta komentētāji spriež, ka varbūt kasiere vēlas piedalīties čeku loterijā, "jo čeks tagad ir tāda pati vērtība kā loterijas biļete. Neatstājiet savas materiālās vērtības kasieriem!" ironizē komentētāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas