Pēc avārijas meiteni notur par mirušu Halovīna tērpa dēļ

tautaruna.lv 1.novembris 2019, 2:05
 
Ekrānuzņēmums no Twitter/Sidney Wolfe
Sidnija Vulfe bija pārģērbusies par šausmu filmas "Kerija" galveno varoni, kad viņas auto avarēja, vēsta "The Mirror". Medicīnas darbinieki un policisti ieraudzījuši asinis uz meitenes ķermeņa, nodomājuši, ka tās plūst no brūces galvā.

Sidnija avarēja, kad uz ceļa viņas mašīnas priekšā pēkšņi izskrēja briedis. Ieraugot autovadītāju, kura visa noklāta ar asinīm, glābēji bijuši ļoti noraizējušies par viņas dzīvību.

Par laimi, Sidnija negadījumā guvusi vien pāris nelielus zilumus uz kājas, kamēr notikuma aculieciniekiem pavērās pavisam citāda aina - jaunā sieviete bija ceļā no pasākuma, kurā piedalījās mūziklā "Kerija", atveidojot galveno varoni, kuras tēls papildināts ar mākslīgajām asinīm.

Savā Twitter kontā Sidnija raksta: "Ja kāds vēlas zināt, kā man gāja brīvdienās - es sadauzīju savu mašīnu, kamēr biju ģērbta kā Kerija un visi, kas mani ieraudzīja, domāja, ka esmu mirusi." Jaunā sieviete atklāj, ka piedalījusies mūziklā un vakarā bijusi pārāk nogurusi, lai notīrītu grimu.

"Kerija" ir Stīvena Kinga šausmu romāns par meiteni Keriju, kuru apsmej klasesbiedri. Meitenei ir spējas- viņa ar sava prāta palīdzību spēj pārvietot priekšmetus. Skolas biedri izspēlē ar viņu nežēlīgu joku, kas liek Kerijai izmantot spējas šaušalīgai rīcībai. Pēc romāna motīviem uzņemtas arī vairākas filmas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas