SOCTĪKLOS rada projektu, lai cīnītos pret vientulību

tautaruna.lv 30.marts 2019, 2:05
 
Pixabay
Sociālajā tīklā Facebook izveidota grupa, kuras mērķis novērst vientulību - satikties nepazīstamiem cilvēkiem kopīgai laika pavadīšanai kādā pasākumā Latvijas pilsētās.

“Iespēja kopā aiziet uz kino, teātri, apmeklēt izstādes, koncertus, spēle. Vienkārši pastaigāties vai aizbraukt pie dabas. Satikties, padzert kafiju vai jebkura cita veida kopīga laika pavadīšana, kaut vai tā pati - makšķerēšana, vai vizināšanās ar velosipēdiem. Tu vari būt viens/viena, vai kā pāris. Jā, kaut vai ar visu ģimeni!

Tagad ir diezgan daudz cilvēku, kuri domā, ar ko kopā pavadīt laiku, par cik daudzi draugi ir vai nu aizbraukuši uz ārzemēm, vai arī, diemžēl, nevar atrast laiku tieši Tev. Tāpat ir arī tie, kuriem, atgriežoties Latvijā, ir grūti atrast cilvēkus tādai kopīgajai brīvā laika pavadīšanai.

Ir pienācis laiks iepazīties ar jaunajiem cilvēkiem! Nav pat obligāti pēc vienas tikšanās reizes turpināt komunikāciju. Jūs vienkārši satiekaties, iepazīstat cilvēkus, iespējams viņu stāstus, vai arī dalīties ar saviem. Tā ir nenovērtējama pieredze, kuru Jūs iegūsiet!" uzskata idejas autori, kuri interesentus aicina izveidot ierakstu grupā, kurā izklāstīt savu ideju par kopīgo laika pavadīšanu. Tāpat nepieciešams norādīt laiku un vietu, cilvēku skaitu, vecuma kategoriju un citu noderīgu informāciju.

Pašlaik grupā publicēta informācija par pārgājienu idejām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas