Latviešu sabiedrības dāma pēc piedzīvotā kritizē valsts ierēdņus

tautaruna.lv 30.marts 2019, 9:42
 
Alise Šulca/ F64 Photo Agency
Ne reizi vien dzirdēts, ka cilvēki sūkstās par valsts iestādēs strādājošo attieksmi. Šoreiz savu stāstu un viedokli par notikušo publicējusi sabiedrības dāma, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate.

Kā liecina viņas ieraksts sociālajā tīklā facebook, tad šoreiz dāma saskārusies ne ar to labāko attieksmi Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē Rīgā. "Nāku šeit jau otro dienu! Attieksme drausmīga. Pretīmnākšana nekāda. Nestrādājiet ar cilvēkiem, ja jums viņi vienkārši riebjas. Ārprats! Tas jums laikam būtu jāzina par savu pakļautības iestādi Sandi Ģirģen," ierakstā norāda Kristīne.

Zināms, ka viņa devusies uz konkrēto iestādi, lai sakārtotu vīzas jautājumu dalībniecei no Āfrikas, kura maija beigās piedalīsies "Miss&Mrs. Top of The World 2019" konkursā, raksta portāls "skaties.lv".

"Telpā sēž 3 cilvēki, man priekšā nav neviena, bet pēc numuriņa netieku saukta, jo laikam kafija vēl nav izdzerta. Sviests! Tā strādā ierēdņi par iedzīvotāju nodokļu naudu. Dusmīga kā pūķis," stāstu turpina konkursu rīkotāja.

Turpinājumā Kristīne gaidījusi teju stundu, bet tā arī netika izsaukta. "Izteicu visu 2.nodaļas vadītājai, kurai mana situācija pie vienas vietas un pirms tam vēl pateica, lai nestāvu koridorā, jo ar savu mēteli kaut ko nodaru sienām."

Pēc nepatīkamās pieredzes Kristīne nolēmusi doties uz citu Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes nodaļu.

"Kā ienācu 1.nodaļa, tā uzreiz tiku pie smaidīgas darbinieces. Kāpēc man bija jāiziet cauri visam šim murgam, lai visu beigu beigās nokārtotu 10 minūšu laikā?"

Kristīne arī pateikusies laipnajai darbiniecei.

"Esmu ļoti iecietīga un saprotoša persona, bet šoreiz vēlos atgādināt tiem valsts ierēdņiem, kas ir aizmirsuši, ka viņi strādā iestādēs, lai palīdzētu valsts iedzīvotājiem un tās ciemiņiem, nevis otrādi. Galu galā tavs darba devējs ir tauta un tu esi parakstījies kalpot tai, ja jau tur strādā, nevis otrādi! Kalpo godam savai tautai," uzsver skaistumkonkursu rīkotāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas